Wednesday 10 September 2014

Badwanden en Toiletzitting Voor een Nieuwe Look in uw Badkamer



Soms kan net dat beetje extra uw badkamer compleet maken. Met een paar kleine aanpassingen kunt u uw badkamer een nieuwe uitstraling geven, zonder dat u dit veel geld hoeft te kosten. Ideaal wanneer u met een klein budget uw badkamer wilt veranderen. Denk hierbij aan accessoires in een contrasterende kleur bijvoorbeeld, een douchewand, of een badmeubel waarin u al uw toiletartikelen op kunt bergen.

Heeft u alleen een bad? Dan kan een badwand een waardevolle toevoeging zijn. Hiermee maakt u van uw bad tegelijkertijd een doucheruimte. De wand zorgt ervoor dat u staand in bad kunt douchen, zonder dat het water op de grond spettert. Badwanden zijn verkrijgbaar in zeer veel soorten en uitvoeringen. Badwanden zijn altijd van sterk veiligheidsglas en gemakkelijk te reinigen. Daarnaast creƫert u er direct een moderne look mee in uw badkamer.

Een andere kleine verandering die toch een groot verschil kan maken, is een nieuwe toiletzitting. Het is een relatief goedkoop product, verkrijgbaar in zeer veel modellen, uitvoeringen, kleuren en prints. Met een toiletzitting in een knalkleur of met een opvallende print, krijgt uw toilet en badkamer onmiddellijk een totaal andere uitstraling. Er zijn ook toiletbrillen verkrijgbaar met een softclose functie. Deze hoeft u niet zelf te sluiten, maar slechts een zetje te geven. De bril sluit dan uit zich zelf, geheel geluidloos. Een praktische functie met mannen in huis.

Wilt u ook wat veranderingen in uw badkamer aanbrengen, maar hier niet te veel geld aan uitgeven, neem dan eens een kijkje op de site van Sanitairtoppers.nl. Deze online sanitair specialist heeft een zeer brede collectie sanitair en accessoires tegen zeer scherpe prijzen. Alle bekende A-merken zijn er verkrijgbaar zodat u zeker weet dat u kiest voor de allerbeste kwaliteit. U kunt alle producten op uw gemak bekijken en online bestellen. Heeft u gevonden wat u zocht? Het is dan slechts nog een kwestie van het juiste product selecteren, uw gegevens invoeren en online afrekenen. U ontvangt direct een bevestiging van uw bestelling en hoeft alleen nog maar de bezorging af te wachten. Dus waar wacht u nog op? Neem een kijkje op de site en ervaar het zelf!

No comments:

Post a Comment